Šola smučanja Vogel

Šola smučanja Pokljuka (pri hotelu Jelka)

Šola smučanja Zatrnik

Naša smučarska šola je primerna za vse stopnje smučarskega znanja. Najmlajše začetnike bomo do prvih smučarskih zavojev popeljali skozi igro, nadaljevalce pa čakajo malo bolj resne urice smučanja.  

❄️Individualne ure smučanja in bordanja 

❄️ Pomoč pri izposoji opreme (po dogovoru)

Za hitrejšo rezervacijo nam sporočite želene datume, število oseb, želene ure in stopnjo znanja.

REZERVIRAJ

  Če bi se radi naučili smučati, ali samo izboljšali vaše smučarsko znanje so individualne smučarske ure prava rešitev. Učenje smučanja je idealen način, za zabavo na svežem zraku, medtem, ko se učiš nekaj novega. Poleg smučarskih uric vam nudimo tudi učne ure bordanja.  

  Vsak posameznik, ima svoj način učenja, zato naši prijazni učitelji prilagodijo ure smučanja vašim željam in potrebam. Pri otrocih znanje podajamo skozi igro in poskrbimo, da so naše urice vedno varne, zabavne in poučne. 

  ❄️ Individualno učenje po urah

  ❄️ Poldnevni paket

  ❄️ Celodnevni paket

   

   

  *V letu 2021 izvajamo samo individualne ure. 

  smučarska šola vogel

  Začetniki, se bomo najprej spoznali z smučarsko opremo in naredili svoje prve korake na smučkah na bolj položnem terenu. Sledi uporaba manjših žičniški naprav, nato pa bomo napredovali v skladu z vašim znanjem in željami. Pri nadaljevaljnih tečajnikih se osredotočimo na popravljanje napak in izboljšanje vaše tehnike. Pripravimo vam nove izzive, ki vam bodo pomagali izboljšati znanje in samozavest na smučkah. 

  Snowboard school at Vogel

  KONTAKT

  Pokličite nas na:

  +38640365695

  Pošljite nam e-mail na:

  info@bled-ski-trips.com